aktuellt

my world of shapes-utställningen formex

studio st:paul på formex

man kind bar på formex

min monter formex

formex vår/sommar 2018.

17-20:e januari är det dags för Formex-mässa igen. I år har jag fått komma in i finsalongen dvs B-hallen! Lite annat än förra årets placering i Gallerigången utanför toaletterna!
Kom och hälsa på Villagatan 1 i monter B01:40!
På pressträffen 8.30 den 17:e tillkännages vinnaren av 2017 års Formex formidable-vinnare, ska bli spännande, eftersom jag är en av 12 nominerade...

stackelbergs är from 2018 villagatan 1:s agent. mina kuddar tillsammans med anna-carins fina mohairplädar i härliga färger är en vinnande combo!

studio s:t paul:s pressvisning

Pressvisning av vårens inredningsprodukter på Studio S:t Paul för branschfolk! Håller tummarna för att de ska gilla mina textilier och kuddar..

VAR DAGS RUM

Känner mig riktigt glad över att VarDagsRum på Karlavägen 72 blev min allra första återförsäljare!
Butiken är helt i min smak och mina kuddar är så fina tillsammans med övrig inredning. Desuutom är ägaren sedan 24 år, Lotta, väldigt trevlig och ger mig en massa råd på vägen.

jan rundgren och formex

Jan Rundgren var den första i branschen som gav mig feedback på mina grejer, vilket gjorde mig så otroligt glad. Så jag säger bara stort tack till Jan!

POP-UP STORE på södermalm

Formex 2017

Den 23-26:e augusti finns Villagatan1 i monter AG:12 på Formex.
Välkomna förbi och möt oss och våra textilier.
Kreatören Jan Rundgren har handplocket flera av våra kuddar till Trendrestaurangen och Produktutställningen. Missa inte det!
 

Två kuddar ur Villagatan 1:s kollektion är tillsammans med 11 andra produkter nominerade till FORMEX Formidable-priset!
Vilken lycka!!
Formuleringen lyder: Ett mönster som förmedlar akvarellens skira flyktighet och spontanismens penselstänk. Denna livfulla textil kan tolkas spm en terazzoläggning eller några blomblad på trädgårdsgången- valet ligger i betraktarens öga.
Så himla fint skrivet!